Antalya Dövme Silme Fiyatları 2023

Antalya Dövme Silme Fiyatları 2023

Dövme Silme Fiyatları

Dövmeler deri üzerine yapılan bir sanattır ve aslında hem geçici hem de kalıcı olarak yapılabilen çeşitleri bulunmaktadır. Milattan önceden bugüne kadar devam eden dövme sanatı bugün çok daha farklı teknikler ile modernize olarak uygulanmaktadır. Ancak artık lazer teknolojisinin gelişmesi ile dövme silme ihtiyacı da karşılanmaktadır.

Bir dövme yaptırmak kadar o dövmeyi sildirmek de artık mümkündür. Dövme silmek için lazer teknolojisi tercih edilmektedir ve lazer de kendi içerisinde teknoloji bakımından ayrılmaya açıktır. Dövme silme işlemlerinde uygulanan lazer fiyat açısından belirleyici unsurlar sunmaktadır. Bir dövme silmek için kullanılan teknoloji, dövme silme sürecinin fiyatını da belirlemektedir. Elbette bunun dışında birtakım faktörler de fiyat açısından etkili olmaktadır. Antalya dövme silme fiyatları belirlenirken seans sayısına da bakılması önemlidir.

Dövme Silme Esnasında Kullanılan Cihazlar

Dövme silme sürecinde kullanılan cihazlar işlemin kalitesini büyük oranda belirlemektedir. Dövme silerken kullanılan cihazlardan biri Pico lazer cihazı olmaktadır. Pico Wave Laser cihazı olarak da bilinen bu cihaz, son teknoloji bir lazer ürünüdür. Elbette gelişen teknoloji ile lazer teknolojisi de kendisini ilerletmektedir. Bu süreçte dövme silme için en üst seviyede performans sunan Pico lazer yöntemi tercih edilmektedir.

Birçok avantajı bulunan bu cihaz, kısa sürede etkili sonuç alabilmeyi sağlamaktadır. Aynı zamanda Co2 Fraksiyonel lazer de bulunmaktadır. Derinin gücünü kaybetmemesi ve kendisini koruması adına uygulanan lazer, derideki olası lekeleri ve dövme silme sonucunda kalabilecek izleri de yok etmektedir. Antalya dövme sildirme işlemi iki lazer ile uzmanlar kontrolünde gerçekleşmektedir.

Dövme Silme Kaç Seans Sürer?

Dövme silme işlemi ile ilgili akıllarda birçok soru olması doğaldır. Bunlardan biri de elbette seans sürecidir. Dövme silme işlemlerinde kullanılan lazer teknolojisi seanslar ile gerçekleşmektedir. Bu seanslar genellikle 3 seans ve üzeri olurken 8 seans civarında yeterli bir süreçten söz edebilmek mümkündür. Ancak bu çok genel bir yorum olacaktır çünkü kişiye özel bir durumdur.

Dövmenin durumuna bağlı özel bir çalışma ve seans planlaması yapmaktayız. Dövme sildirme fiyatları Antalya içerisinde de buna bağlı olarak belirlenmektedir. Seanslar fiyatı etkilemektedir ancak tek faktör değildir.

Lazerle Dövme Silme Öncesi ve Sonrası

Lazerle dövme silerken öncesi ve sonrası süreçler konusunda uzmanlarımız sizi bilgilendirmektedir. Bu sayede olası hasarların önüne geçerken işlemden en ektili sonucu almayı da mümkün kılmaktadır. Lazer ile dövme yaptırmadan önce ön seansa dahil olmak oldukça önemlidir. Aynı zamanda sıcak mevsimler dışında daha az sıcak ve soğuk mevsimlerin tercih edilmesi de önemsenmelidir.

Lazer ile dövme silme öncesinde kan sulandırıcı ilaçların bırakılması gerekmektedir. Sonrasında da sauna, spa ve havuz gibi alanlarında uzun bir süre bulunmamak şarttır. Çünkü seanslar yenilenmektedir ve dikkatli olunarak herhangi bir hasarın önüne geçmek mümkündür. Antalya dövme silimi süreci hakkında ayrıntılı bilgiler alanında uzman olan hekimlerimiz tarafından sunulacaktır.

Dövme Silme Fiyatlarını Ne Belirliyor?

Dövme silme sürecinde fiyatlandırma önemlidir çünkü fiyata göre bir tercihten söz etmek mümkündür. Dövme silmek için birçok teknik olabilir ve her birinde fiyat ayrılmaktadır. Dövme silme fiyatları ilk olarak seans açısından öne çıkmaktadır.

Seans sayısı belirleyici faktörlerdendir ve buna bağlı olarak dövme silme sürecinin önemli bir parçasıdır. Aynı zamanda dövmeleri silerken kullanılan teknoloji de bu aşamada dikkat çeker. Pico lazer teknolojisi fiyatta etkili olup bunun yanında Co2 fraksiyonel lazer de tercih edilmektedir. Tüm bunlar ile merkezlerin belirledikleri fiyatlar da önem arz etmektedir.