Antalya Dövme Silme Merkezi ni Neden Tercih Etmelisiniz?

Antalya Dövme Silme Merkezi ni Neden Tercih Etmelisiniz?

Antalya Dövme Silme Merkezi ni Neden Tercih Etmelisiniz?

Dövmeler bir vücut sanatıdır ve yüzyıllardan bugüne insanlara hitap eden özellikleri barındırmaktadır. Gelişen ve değişen sanat ile yüzyıllar içerisinde dövme kültürü de gelişmiş ve değişmiştir. Dövmeler değişirken dövme teknolojisinde de değişimler yaşanmıştır. Özellikle dövmelerinden sıkılanlar ya da artık dövmeli bir vücuda sahip olmak istemeyenler için dövme silme hizmeti de sunulmaya başlamıştır.

Lazer teknolojisinin gelişimi ile birlikte dövme teknolojisinde yaşanan bu gelişim, vücuttaki dövme görüntüsünden kurtulmayı amaçlamaktadır. Dövmelerin boyutları ve renkleri fark etmeksizin yapılabilen bu işlemde uzmanların desteği ve becerisi oldukça önemlidir. Aynı zamanda lazerin türü ve teknolojisi de önem arz etmektedir. Bizler sunduğumuz Pico Wave Laser teknolojisi le dünyanın pek çok yerinde kabul gören bir yöntemi tercih ediyoruz. Bugün en üst seviyede olarak bilinen bu teknoloji ile dövmeleri silmek çok daha kolay ve aynı zamanda kaliteli olmaktadır.

Dövmeleri islerken cilt tipi ile uyumlu olması, cildin buna uygun olması ve kişinin cildinin en az hasarı alması gibi pek çok faktörü önemsiyoruz. Bunun için de Pico Wave Laser teknolojisini bu üründe uzman olan çalışanlarımız ile yapıyoruz.

Dövmeler yapılması kadar silinmesi ile de dövme sahiplerini ilgilendirmektedir. Dövme silme sürecini etkileyen pek çok faktör vardır ve bu faktörlere bağlı olarak en profesyonel şekilde bu işlemi sağlamak mümkündür. Dövme silme işlemlerinde en önemli faktör dövmenin ebadıdır. Dövmeler birçok farklı ebatta olabilir ve tasarım da bu aşamada belirleyicidir.

Dövmelerin tasarımları da önemlidir çünkü tasarımların boyutu ve formu itibari ile dövmelerin silinme süreci de belirlenmektedir. Tüm bu bilgilere ek olarak dövmenin rengine bakılmaktadır. Dövme ne kadar koyu renklerde ise silme işlemi de o kadar kolay olacaktır. Ancak Pico Wave Laser teknolojisi ile artık renkli dövmeler de silinebilmektedir.

Kullandığımız bu teknoloji sayesinde renkli dövmeye sahip olanlar da rahat bir nefes alabilirler. Elbette süre bakımından değişim olsa da bu teknoloji, dövmelerin silinmesini mümkün kılmaktadır. Dövme silme sürecinden önce bir ön görüşme sağlıyoruz. Bu sayede dövme silme işlemleri için sizleri iblgilendiriyoruz. Dövme silme işlemlerinde ön görüşme ve muayene süreci oldukça önemlidir. Bu sayede kişilerin istekleri ve beklentileri ile uzmanların sunacağı hizmet net olarak bilgilendirilebilir.

Bizler de Antalya içerisinde sunduğumuz dövme silme işlemi ile profesyonel hizmetimizi veriyoruz. Bu hizmet öncesinde bir ön görüşme sağlayarak dövmenizi de görüyoruz. Uzmanlarımız dövmenizi gördükten sonra süreç hakkında sizleri ayrıntılı bir şekilde bildirecektir. Bu esnada kullandığınız ilaçlar, düzenli tedavileriniz gibi birtakım bilgiler de alınmaktadır. Antalya dövme sildirme hizmeti sunduğumuz kliniğimizde bu gibi bilgileri de belirtmeniz gerekir. Buna göre bir tedavi süreci de belirliyoruz.

Dövmelerin yapım tarihleri, dövmelerin birtakım özellikleri belirleyici odluğundan bu gibi bilgileri de sizlerden ediniyoruz. Dövmelerin kullanımı ne kadar sevilse de silinme sürecinin sancılı olma ihtimal birçok kişiyi korkutuyor. Bu nedenle sizlere profesyonel bir hizmet sunmak adına bu konuda bilgilendirmeler de yapıyoruz. Elbette dövme sildirme tamamen sizin tercihinizdir ve bizler süreç hakkında kesin ve ayrıntılı bilgiler sunarız. Bu sayede dövme sildirme süreciyle ilgili aklınızda herhangi ibr soru işareti kalmaz.

Antalya içerisinde sunduğumuz bu hizmet ile dövme sildirme sürecinde olası problemlerinin önüne geçmeniz mümkündür. Antalya dövme sildirme işlemleri kapsamında dövmeler birkaç seans ile silinebilir ve cilt iyi bir görünüme kavuşabilir. Dövme sildirme işlemi ayrıntılı bilgi edinmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda direkt olarak adresimize gelip ön muayene seçeneklerimizden de faydalanabilirsiniz. Sunduğumuz hizmet kapsamında en üst kalitede lazer teknolojisi ile dövmeleri cilt üzerinden siliyoruz.

ÖZGÜN Medikal Lazer Sistemleri  ve Sağlık Hizmetleri LTD Şirketi Olarak,Antalya Dövme Silme Merkezimizde, ,dövme silme, renkli dövme silme,kalıcı makyaj silme ,hatalı ve renk değiştirmiş kaş işlemlerinizi sizin sağlığınızı ön planda tutarak siliyoruz.

17 Yıılık Lazer Sistemleri,Sağlık ve Güzellik Sektöründe ki tecrübemizle,En Son-En Teknolojik Cihazlarla Hizmet Veriyoruz.

British Medical Laser Association tarafından onaylı sertifikasyon.

HCPC Registered sistemi üzerinde kayıtlı Aesthetic Laser & IPL  & Operational Training For Laser Tattoo Removal Eğitim ve Uzmanlık

Masterclass ( 5.seviye ) Sertifikasyon

Vazgeçtiğiniz dövmelerinizden iz,yara ve keloid gibi kalıcı hasarlar bırakmadan güvenle kurtulabilirsiniz.