Dövme Silme İşleminde Co2 Fraksiyonel Lazer Ve Pico Lazerin Birlikte Kullanımı

Dövme Silme İşleminde Co2 Fraksiyonel Lazer Ve Pico Lazerin Birlikte Kullanımı

Dövme Silme İşleminde Co2 Fraksiyonel Lazer Ve Pico Lazerin Birlikte Kullanımı

Dövmeler insan hayatının ve vücut sanatının ibr parçası olsa da dövme silmek de bir o kadar önemlidir. Var olan dövmeden memnun olmamak ya da dövmenin anlamını yitirmesi gibi pek çok sebep dövme silme işleminin de sebebi olmaktadır.

Dövmeleri silerken akıllarda pek çok soru vardır ve bu işlemin ne kadar mantıklı olduğunu düşünenlerden de söz etmek gerekmektedir. Ancak burada önemli olan dövme silme sürecinin nerede gerçekleşeceği ve hangi uzmanların yapacağıdır. Aynı zamanda dövme silme sürecinin dövme yapımına nazaran çok daha yeni olması da akıllarda birtakım soru işaretleri bırakmaktadır. ,

Antalya dövme silme merkezleri içerisinde yer alan merkezimiz, dövme silme sürecinde en profesyonel ürünleri kullanarak gerekli hizmeti sunmaktadır. Bu sayede dövme silme işleminde hem sağlık sorunu yaşamamak hem de kısa bir sürede tamamen silinmesi mümkündür. Dövme silme işlemi birçok seans sonrasında tamamlanmaktadır ve bu durum genellikle dövmeye özeldir.

Co2 Fraksiyonel Lazerin Önemi

Co2 fraksiyonel lazer, kozmetik dermatoloji alanında sıkça kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir lazer türüdür. Bu lazer alında dövme silme işlemlerinde bir destek olarak tercih edilmektedir. Deri kalitesinin bozulmamasını sağlarken derideki izleri de yok etmeyi amaçlamaktadır.

Antalya fraksiyonel lazer bizim sistemimizde yer alırken merkezimizdeki uzmanlarımız bu lazeri doğru bir şekilde kullanacak eğitime sahiptir. Bu lazer genel olarak sivilcelerde, yanık ve yara izlerinde yaygın olarak tercih edilmektedir. Estetik açıdan kötü görüntü olduğu düşünülen noktalar için kullanılmaktadır. Kolajen oluşumu açısından destekleyici olan lazer teknolojisinden sıkça faydalanılmaktadır.

Ürünün yan etkileri oldukça düşüktür ve genellikle yoktur. Elbette kişinin cildi ve bu lazere gösterdiği tepki de önemlidir. Deriye yapılan birtakım ağır işlemlerde bu lazerin kullanımı ile derideki olası sorunların önüne geçmek mümkün olacaktır. Bu nedenle Pico lazer ile birlikte kullanıldığını görmek mümkündür. 

Pico Lazer ile Dövme Sildirmek Artık Daha Kolay!

Dövmeler silinmek istendiğinde birçok kişinin aklına en uygun tekniğin hangisi olduğu gelmektedir. Pico lazer bu durumda en sık tercih edilen ve en son teknoloji olan lazer çeşididir. Bu nedenle Pico lazer hakkında pek çok bilgi de öğrenilmek istenmektedir.

Pico lazer piko saniye özelliği ile odlukça hızlı ve etkilidir. Bu nedenle Pico lazerde lazer süresinin hem seansları azalırken hem de seans içi zamanlar kısalmaktadır. Aynı zamanda Pico lazer deriye herhangi bir zarar vermez ve bu sayede deride güvenilir bir şekilde kullanmak mümkün olur. Pico lazerin ibr diğer avantajı da renktir.

Renk seçenekleri diğer lazerlerde siyaha ve koyu tonlara odaklıyken Pico lazer açık renkli dövmeleri de oldukça küçük parçalara ayırabilen özelliğe sahiptir. Bu da aslında renkli dövmelerin de silinmesini sağlamaktadır. Antalya Pico lazer dövme silme tekniği ile kısa sürede dövme görüntüsünden kurtulmak mümkündür.

Pico Lazer ve Co2 Fraksiyonel Lazer Bir Arada Kullanıldığında Ne Olur?

Pico lazer ve Co2 fraksiyonel lazer bir arada kullanılabilir. Pico lazer dövme silme sürecinde tercih edilmektedir. Bu sayede dövme silme sürecinde zamandan kazanmak mümkün olacaktır. Co2 Fraksiyonel lazer ise oluşabilecek leke ve görüntü durumunun önüne geçerek cildi korumaktadır. Lazer etkisi ile azalabilecek kolajen oranını geri döndürerek cildin ilk görünümüne sahip olmasını mümkün kılmaktadır. İki lazer düzenli aralıklar ile uzman kontrolünde kullanılmaktadır ve bu sayede lazerler en iyi performansı vermektedir. Antalya dövme silme fiyatları da bu bağlamda belirlenmektedir.