Dövme Silme Süreci Nasıl İşler?

Dövme Silme Süreci Nasıl İşler?

Dövme Silme Süreci Nasıl İşler?

Dövme silme işlemi, vücutta var olan dövmelerin, pigmentlerinin parçalanarak yok olması işlemidir. Bu işlem birkaç seans sürmektedir ve birçok farklı teknoloji ile yapılabilmesi mümkündür. Dövme silmek için lazer kullanmak gerekmektedir. Lazerler teknolojisi gün be gün gelişime açık bir teknoloji olup dövmelerin silinmesinde en az hasarı sunmaktadır. Ancak lazerler de kendi içerisinde çeşitlendiğinden bu süreçte en önemli noktalardan biri en uygun lazer teknolojisini seçmektir.

Dövme sildirme işlemi günümüz teknolojisi ile mümkün bir hale gelmiştir ve imkansız değildir. Bu nedenle dövme sildirmek için birtakım aşamaları geçtikten sonra düzenli olarak seanslara katılmak yeterlidir. Elbette bazı kişiler dövme sildiremezler ve bu konuda dikkatli olmak hem kişilerin hem de uzmanların görevidir.

Hamile kişilerin dövme sildirmemesi önerilmektedir. Aynı zamanda 18 yaşının altında olanlar da dövmelerini sildirmemelidir. Derisinde açıklık olan ve bunun gibi birtakım kişilerin dövme sildirmesi önerilmez. Antalya dövme silme merkezleri içerisinde yer alan merkezimiz de buna dikkat ederek en profesyonel ve etik süreci yürütmektedir.

Dövme Silme Tekniğinize Karar Verin!

Dövme silme işlemi için lazer ön plana çıkar. Lazerler de kendi içerisinde çeşitlenir ve bu durumda lazer teknolojisini incelemek gerekmektedir. Lazer ürünleri nano saniye olabildiği gibi Pico saniye de olabilir. Bu durumda Pico saniye en avantajlı dövme silme seçeneğini sunar. Bunun için de Antalya Pico lazer öne çıkmaktadır ve sunduğumuz hizmet de bu makine ile gerçekleşmektedir.

Pico lazer tekniği birçok avantajı ile bilinir ve aslında lazerin en iyi versiyonu olarak da sunulmaktadır. Bu lazerin öne çıkan özelliği ise cilde zarar vermiyor oluşudur. Bu sayede cilt görünümünü korurken dövmeyi silmek mümkündür. Lazer direkt olarak pigmentleri hedef alır ve Pico saniyede bir atışta bulunarak işlemi daha hızlı bir şekilde tamamlamayı amaçlar. Teknik seçimini Pico lazerden yana kullandıktan sonra işleme en kısa sürede başlamak mümkündür. Uzmanlar dövmenizi incelemelidir ve ardından seans ve benzeri bilgilerin kararı verilmelidir.

Dövme Silmeden Önce ve Sonra Neler Yapılmalı?

Dövmeyi silmeden önce ve sonra yapılması gerekenler asla atlanmamalıdır. Aksi durumda cildin hasar alması mümkündür ve bunu önlemek kişinin kendi elindedir. Dövmeyi silmeden öncesi ve sonrasında da dövmenin olduğu bölgenin güneşten korunması oldukça önemlidir. Aynı zamanda bu bölgenin yara almamasına özen gösterilmelidir.

Kişi aspirin veya kan sulandırıcı gibi ilaçlar içiyorsa bir süre öncesinden bu ilaçların da kesilmesi doğru olacaktır. İşlem sonrasında yapılması gerekenler çok daha fazladır. Bir süre denize girmek, saunaya ve spaya gitmek mümkün olmayacaktır. Bunlar ortalama 1 ay içerisinde geçerli olan durumlardır. İlk gün duş almak yasaktır ve sonrasındaki ün ancak ılık duş tercih edilebilir. Su ile dövmenin teması olabildiğince önlenmelidir. Tüm bu süreç ile ilgili bilgileri Antalya dövme sildirme doktor ve çalışanlarımızdan öğrenmeniz mümkündür. 

Dövme Silme Sürecine Ayrılması Gereken Bütçe Ne Kadar Olmalı?

Dövme sildirme işleminde fiyat ancak ön seans sonrasında belirlenebilir. Bu seansta dövme silme işleminin ne kadar süreceği ve dövmenin durumuna bağlı olarak belirlenen fiyat iletilir. Dövme silme işlemi Antalya içerisinde tamamen dövme ile ilişkilidir ev boyutu, rengi, ne zaman yapıldığı gibi tüm unsurlar anlam kazanmaktadır. Bu nedenle dövme silme sürecine bir bütçe ayırmak şarttır. Ancak daha küçük ve yeni dövmelerde süreç daha hızlı olacaktır. Bu durum daha eski ve büyük dövmelerde ise tam tersi şeklinde olabilir.