Lazerle Dövme Silme İşlemini Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Lazerle Dövme Silme İşlemini Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Lazerle Dövme Silme İşlemini Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Lazer ile dövme silme işlemi tüm dünyada yaygın bir hale gelmiştir. Dövme yapımı ne kadar sevilse de pek çok sebep nedeniyle dövme silme işlemi gerçekleşmektedir. Bu sebeplerden biri dövmelerin doğru ve iyi yapılmamasıdır. Bu sıkça yaşanan bir durumdur ve bu dövmeye kapama dövme yaptırmak yerine direkt silmek tercih edilmektedir. Ardından dövme silme işlemi gerçekleşmektedir ve kişiler memnun kalmaktadır.

Dövme silme sebeplerinden biri de aslında dövmenin anlamını yitirmesidir. Önceden ve özellikle gençlik zamanlarında yapılan dövmeler, ileriki yıllarda anlamlarını kaybederler ve bu durumda silinmek istenmesi de normaldir. Lazer ile dövme sildirme işleminde bir diğer sebep de aslında iş alanlarının buna uygun olmamasıdır. Bazı işler dövmeyi desteklemez ve iş bulma sürecini de riske atabilir. Bu nedenle lazerle silinmesi gerekir ve bu işlemin en hızlı şekilde yapılması da oldukça önemlidir. Antalya dövme silme sürecinde bu gibi sebepler yaygın olarak görülmektedir.

Lazerle Dövme Silme Nedir?

Lazerle dövme silme işlemi gün geçtikçe popüler olurken bu işlemin ne olduğu ve aslında nasıl yapıldığı gibi konular oldukça merak edilmektedir. Lazer ile dövme sildirmek aslında lazer tekniğinin başarılı bir sonucudur. Elbette bu işlemde farklı lazer teknikleri de kullanmaktadır. Bu lazerler hem fiyat açısından hem de performans açısından farklılık göstermeye açıktır. Lazer ile dövme silme süreci belirgin bir şekilde ilerlemektedir.

İlk olarak Antalya dövme silme klinikleri içerisinde yer alan kliniğimizde bir ön görüşme sunuyoruz. Bu sayede dövmeyi yakından incelemek mümkün olmaktadır. Uzmanlar dövmeyi ayrıntılı olarak inceler ve kişi hakkında da bilgi edinir. Bu süreçte kişinin dövmesini ne zaman yaptırdığı, dövmenin üzerinde bir eklentinin olup olmadığı, dövmede kullanılan teknik ve malzeme gibi pek çok bilgi aslında oldukça belirleyicidir. Aynı zamanda dövme silme sürecinde kişinin kullandığı ilaçlar bilinmelidir ve günlük hayat rutininde değişim de görülmelidir.

Lazerle Dövme Silme Esnasında Önemli Teknikler

Lazerle dövme silme sürecinde dikkat edilmesi gereken pek çok husus yer almaktadır. Özellikle dövmeleri silerken dövmesi silinen kişilerin dikkat etmesi gereken faktörler vardır. Bu faktörlerden ilki de güneşten uzak durmaktır.

Güneşten uzak durulması bu işlem boyunca gerekli olan bir durumdur. Aynı zamanda sauna ve spa gibi terlemeye uygun alanların bir süre kullanılmamasına özen gösterilmelidir. Lazerle dövme silerken havuza ve denize girmemek tavsiye edilir. Bu nedenle dövme sildirmek aslında beraberinde pek çok işlemi ve bir süreci de getirmektedir ve dikkatli olunmasına dikkat edilmelidir.

Dövme silme sürecinde kullanılan teknolojiye de bakılması gerekir. Çünkü dövme silerken kullanılan teknik, kişinin iyileşme sürecini de etkilemektedir. Bu kapsamda kullanılan teknikler öncesinde araştırılmalıdır. Antalya Pico lazer ve fraksiyonel lazer buna örnektir.

Lazerle Dövme Silme Avantajları

Lazerle dövme silme sürecinin birçok avantajı bulunmaktadır. Lazer ile dövme sildirmek isteyen kişiler bu işlem hakkında soru işaretlerine sahip olabilir. Burada teknik önemlidir ve bu nedenle öncelikle teknikler araştırılmalıdır. Antalya Pico lazer dövme silme teknolojisi kısa sürede istenen şekilde dövmeyi silmeyi mümkün hale getirmektedir.

Bunun yanında dövme silme işlemi oldukça profesyonel bir şekilde tamamlanmaktadır. Uzmanlar bu süreci yönetmektedir ve böylelikle uzmanların elinde en iyi sonuçlara sahip hale gelmektedir. Bu teknik ile birlikte Co2 fraksiyonel lazer kullanılmaktadır. Bu sayede leke gibi sorunların da önüne geçerek aslında cildi en iyi hale getirmektedir. Dövme silme işlemi profesyonel bir şekilde gerçekleşmektedir.