Pico Lazer Teknolojisi Nedir?

Pico Lazer Teknolojisi Nedir?

Pico Lazer Teknolojisi Nedir?

Teknoloji gün be gün gelişirken buna lazer teknolojisi de eklenmiştir. Lazerler, birçok farklı alanda kullanılmak ile birlikte aslında cilt üzerindeki etkileri ile öne çıkmaktadır. Cilt üzerinde lazer kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşırken bunun pek çok sebebi bulunmaktadır. Lazer teknolojisi cilt üzerindeki lekeleri, dövmeleri ve nicesini silebilmektedir.

Bu nedenle aslında hem güzelleşmek için hem var olan birtakım problemlerden kurtulmak için lazer teknolojisi öne çıkmaktadır. Ancak lazer de kendi içerisinde çeşitlendiğinden hangi lazer teknolojisinin daha iyi olduğu, avantajları ve dezavantajları üzerine yoğunlaşmak gerekmektedir. Her lazer teknolojisi birtakım olumlu ektilere sahip olsa da son teknoloji ürünlerin donanımı çok daha fazladır. Pico Laser teknolojisi de buna bir örnektir.

Pico Laser teknolojisi aslında birçok lazerden farklı ve olumlu özellikleri ile modern lazer teknolojilerinin bir örneğini sunmaktadır. Pico lazerin ne olduğu da kısa zaman içerisinde merak edilmeye başlamıştır. Pico Laser için kısaca piko saniye demek mümkündür. Bu lazer renk pigmentlerini odlukça ince toz parçaları haline getirerek renk görüntüsünü ayrıştırmaktadır. Bu sayede renkleri yok ederken bunu birkaç seansta gerçekleştirmektedir.

Bu parçalama süreci piko saniyeler içeresinde gerçekleşmektedir ve bu işlem esnasında aslında atım süresinde görülen kısalıklar ile lazer işlemlerinde seans süreleri de azalmaktadır. Aynı zamanda yara yapmayan özelliği ile güven faktörünü de öne çıkarmaktadır. Antalya Pico lazer kullanımı için bizimle iletişime geçmeniz mümkündür.

Pico Lazer Teknolojisi Uygulama Yöntemleri

Pico Laser teknolojisinin uygulama süreci ile de ilgilenilmektedir. Aslında Pico lazer uygulama açısından da avantajları ile bilinmektedir. Bu lazer kısa sürede uygulanabilen bir lazer odluğundan zaman en büyük avantajı olarak görülebilir. Bununla birlikte atış oranı çok yüksektir ve bu sayede hedefe daha odaklı bir çalışma yapısına sahiptir.

Ürün çalışırken pigmentleri parçalamak üzerine çalışmaktadır ve böylelikle renkler dağılarak bu süreç içerisinde akmaktadır. Elbette bu seanslar ile ilişkilidir ve tek seferde olabilecek bir işlem değildir. Dövme silme işlemi Antalya içerisinde tarafımızca yapılmaktadır ve bu işlem esnasına Pico lazer teknolojisi de kullanılmaktadır. Elbette bu süreçte lazeri kullanan uzmanları da önemsemek gerekmektedir.

Lazerin kullanımı için uzmanlarımız bu alanda eğitim almıştır ve deneyimli bir şekilde çalışmalarını da yürütürler. Öncelikle bir ön görüşme yapılmaktadır ve Pico lazer kullanılması istenen işlemler belirlenmektedir. Bu sayede bir fiyat verildiği gibi süreç hakkında bilgilendirme de sunulmaktadır.

Pico Lazer Teknolojisinin Öne Çıkan Avantajları

Antalya Pico Lazer dövme silme teknolojisinin en öne çıkan araçlarından biri haline gelmiştir. Merkezimizde yer alan Pico Lazer ile dövme silme işlemlerinin tamamını güvenilir bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Pico Laser birçok avantajı ile bilinen bir lazerdir ve aslında diğerlerinden bu özellikleri ile ayrılmaktadır.

Pico Laser son teknoloji bir üründür ve kendisinden öncekiler ile ciddi bir ayrışma yaşamaktadır. Çünkü diğer lazerler nanosaniye ile çalışırken Pico lazer piko saniye ile çalışmaktadır. Bu da aslında bir süreç içerisinde yaptığı işlem sayısında ciddi seviyelerde değişikliği göstermektedir. Aynı zamanda hali hazırda cilt içinde yer alan boyaların parçalanma sürecinde de daha hızlıdır.

Bu durum daha kısa seanslar gerektirmektedir. İz bırakmaması da önemli bir etkendir. Çünkü iz bırakmadığı için birçok insan yüzünde de kaş silme microblading gibi işlemler için tercih edebilmektedir. Pico lazer, lazer teknolojisinin son ürünüdür ve pek çok özelliği ile bunu sergilemektedir. Bu sayede hem sağlık açısından hem de görünüm açısından avantajlar barındırmaktadır.